Válassz témakört!

..Egyesületünk jogosult a ..személyi jövedelemadóból ..származó 1 % fogadására, ..köszönettel veszünk minden ..támogatást
fAdószámunk:
f18697328-1-13
Bankszámlaszámunk:
f10103829-47338400-01000006

 

A PATRIÓTA oldalai

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Dabasi webkamera

Szent István tér

Fazekas remekek
a múlt századból

Kisgyerek Alapítvány TájházKisgyerek Alapítvány Tájház
Dabas, Lakos dr. u. 29.
www.tajhaz.eu

Nézze meg felülről!
Az Ereco adott szava
Mindenkinek megvan a véleménye arról, hogy mi minősül hazugságnak. Mindenesetre abban egyetérthetünk, hogy meglehetősen szubjektív dologról van szó… így a kedves olvasóra bízom, hogy eldöntse, vajon a következő történet egy hazugságról szól-e!

Az április 20-ai tárgyaláson (részletekért lásd előző cikkünket) a Környezetvédelmi Hatóság előtt ígéretet kaptam az Ereco képviselőitől, hogy elküldik részemre az általam kifogásolt „számítási” és „mérési” adataik részleteit, ugyanis azok hiányosan lettek feltüntetve a hatástanulmányban, és véleményem szerint pontatlanságokat tartalmaznak!


Ezután elektronikus levélben kértem, hogy ha már voltak olyan kedvesek és felajánlották a Hatóság előtt, akkor legyenek szívesek küldjék el számomra azokat a dokumentumokat. Meglepő módon (én valóban meglepődtem,) azt a választ kaptam, hogy nem küldhetik, mert az Ereco nem engedi!


cikkkep1.jpgcikkkep2.jpg

A szélkakasnak mindig jó!
És annak, aki komolyan veszi?

Ha valaki apóságokban is ellentmond saját szavának, akkor hogyan bízhatná rá bárki az egészségét és a jövőjét? Ne feledjük, hogy a cég az elképzelései szerint nagyjából 50 évre települne be városunkba!

Kérdéseim semmilyen üzleti titkot nem sértettek, mindössze az Öregországút lakóira váró zajterhelés-emelkedés kiszámításának részleteire lettem volna kíváncsi, illetve a Dabas légkörébe kerülő fémporszennyezés mértékére! Ezeket ugyanis nem tartalmazta pontosan az előzetes hatástanulmány!

Úgy tűnik itt valami nagyon kínos lehet … pedig jó, ha mindenki tisztában van azzal, hogy idővel minden kiderül!

Lengyel Gergely