Válassz témakört!

..Egyesületünk jogosult a ..személyi jövedelemadóból ..származó 1 % fogadására, ..köszönettel veszünk minden ..támogatást
fAdószámunk:
f18697328-1-13
Bankszámlaszámunk:
f10103829-47338400-01000006

 

A PATRIÓTA oldalai

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Dabasi webkamera

Szent István tér

Fazekas remekek
a múlt századból

Kisgyerek Alapítvány TájházKisgyerek Alapítvány Tájház
Dabas, Lakos dr. u. 29.
www.tajhaz.eu

Nézze meg felülről!
Tisztelt Érintettek!

A Vízügyi és Környezetvédelmi Központi Igazgatóság és az Öko Zrt. vezette Konzorcium tisztelettel meghívja Önt és munkatársait a vízgyűjtő-gazdálkodás kiemelt fontosságú problémaköreit megvitató tematikus egyeztetésekre.

Amint arról korábban tájékoztattuk Önöket jelenleg zajlik hazánkban a vízgyűjtő-gazdálkodási tervek társadalmi véleményezése. Ennek keretében 2009. augusztus 31. és szeptember 18. között tematikus egyeztetéseket rendezünk a mellékelt táblázat szerinti helyszínen és időpontban.

Az egyeztetések célja az érintett ágazatok szakértőinek és érdekképviseleteinek a vízgyűjtő-gazdálkodási tervezés kiemelt jelentőségű témaköreivel (pl. mezőgazdaság, természetvédelem, erdőgazdálkodás, halászat, horgászat és rekreáció, termálvíz-hasznosítás, intézményfejlesztési és szabályozási javaslatok, nagy folyóink helyzete, Fertő-tó stb.) kapcsolatos szakmai véleményének megismerése és összehangolása a Víz Keretirányelv céljait elősegítő intézkedési programban megfogalmazottakkal.

Kérjük, tiszteljenek meg részvételükkel és mondják el a tervezőknek az Önök által képviselt ágazat vízgyűjtő-gazdálkodást érintő igényeit, szempontjait, szakmai javaslatait! Részvételi szándékukról, kérjük, minden alkalommal jelezzenek vissza a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre.

Kérjük továbbá, hogy tájékoztassák területi szervezeteiket is, hogy részvételükkel valamennyi egyeztetésen minden érintett társadalmi és gazdasági csoport véleménye megjelenjék.

Kérjük, kövessék figyelemmel a tervezés hivatalos honlapján, a www.vizeink.hu internetes oldalon a kapcsolódó szakmai anyagok és meghívók megjelenését. Az országos és a négy részvízgyűjtő vízgyűjtő-gazdálkodási tervének tervezetei 2009. augusztus 31-től tölthetőek le a Dokumentumtárból.

Köszönjük eddigi együttműködésüket és számítunk további részvételükre.

Üdvözlettel:

Karas László

Öko Zrt. vezette konzorcium
Társadalom-bevonási munkacsoport

tematikus fórumokrol tájékoztatásra 20090817