Válassz témakört!

..Egyesületünk jogosult a ..személyi jövedelemadóból ..származó 1 % fogadására, ..köszönettel veszünk minden ..támogatást
fAdószámunk:
f18697328-1-13
Bankszámlaszámunk:
f10103829-47338400-01000006

 

A PATRIÓTA oldalai

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Dabasi webkamera

Szent István tér

Fazekas remekek
a múlt századból

Kisgyerek Alapítvány TájházKisgyerek Alapítvány Tájház
Dabas, Lakos dr. u. 29.
www.tajhaz.eu

Nézze meg felülről!
Legyen Ön a Dabasi Futónap fő szponzora!
A már hagyományosnak tekinthető utcai futóversenyt minden évben igyekszünk emlékezetessé tenni.
Minden versenyen minden induló emblémázott, egyedi pólót kap ajándékba. A részvevők között szponzori felajánlásokat, értékes díjakat sorsolunk ki.

Természetesen az első három helyezett nemenként és korcsoportonként a dobogóra állva veheti át a helyezéséért járó emlékérmet. A Futónap teljes költségét szponzori adományokból gyűjtjük össze, ezért a verseny minden résztvevő számára ingyenes. Támogatóink segítségével tudjuk a fiatalabb korosztályokat megismertetni a rendszeresen végzett testmozgás előnyeivel, ötletet adni ahhoz, hogyan tudják egészségüket megőrizni a futással, a legegyszerűbben végezhető testedzéssel.

A szervezőbizottság várja a további felajánlásokat! A 100.000 Ft feletti támogatókat a rendezvény kiemelt szponzoraként tüntetjük fel a kiadványokon és az ajándék pólón.

A rendezvény alatt megfelelő helyszínt biztosítunk szponzorainknak a bemutatkozáshoz, kiállítási sátor felállítására és céges reklámanyagok osztására is van lehetőségük.


alt