Válassz témakört!

..Egyesületünk jogosult a ..személyi jövedelemadóból ..származó 1 % fogadására, ..köszönettel veszünk minden ..támogatást
fAdószámunk:
f18697328-1-13
Bankszámlaszámunk:
f10103829-47338400-01000006

 

A PATRIÓTA oldalai

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Dabasi webkamera

Szent István tér

Fazekas remekek
a múlt századból

Kisgyerek Alapítvány TájházKisgyerek Alapítvány Tájház
Dabas, Lakos dr. u. 29.
www.tajhaz.eu

Nézze meg felülről!
Közélet
Öt év elszelelt

Lezárult a jogvita Rácz Nándor és Kőszegi Zoltán között, melynek oka egy öt évvel ezelőtti heves hangulatú testületi ülésen elhangzott állítás.

Ez az öt év elszelelt és elveszett:

2013.01.02levél

 

2013-01-25-3350

 

 

Rácz Nándor
részére

Tisztelt Rácz Nándor Úr!

Kedves Nándor!

Alulírott Kőszegi Zoltán jelen magánlevélben ismét elismerem, hogy Dabas Város Önkormányzatának 2008. április 29-én tartott képviselő-testületi ülésén Önt, mint akkor önkormányzati képviselőt egy kijelentésemmel a Pest Megyei Bíróásg által hozott 10.P.24.569/2008/10. számú határozata alapján becsülethez és jóhírnévhez fűződő jogában megsértettem.
A fenti ítéletet tudomásul veszem, ez alapján és keresztény értékrendem szerint - ahogyan azt november 23-án kelt levelemben, és korábban többször is megtettem - ezúton is bocsánatot kérek.

 

Boldog, reményteljes új évet kívánok!


Dabas, 2013. január 2.


Üdvözlettel:

Kőszeg Zoltán

 


Kedves Zoltán,

A bocsánat kérésedet elfogadom, és a mai napon megbocsátok neked.
Szeretettel üdvözöllek:

Nándor


Dabas , 2013.január 8.

 
Választás van és van választás!

patriota 2012 okt f1v2 low-res-1kicsi

patriota 2012 okt f1v2 low-res-2kicsi

 
Végrehajtás a fideszes honatya ellen

"A Dabasi Lokálpatrióta Egyesület egyik volt önkormányzati képviselője végrehajtást kezdeményezett Dabas fideszes polgármestere ellen, aki lassan egy éve nem hajtja végre a Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítéletét. Kőszegi Zoltán városvezető egy 2008-as testületi ülésen hazugnak nevezte a lokálpatrióta Rácz Nándort, és ezzel a bírósági verdikt szerint megsértette a városatya becsülethez és jó hírnévhez fűződő személyiségi jogait. Kőszegi "elfeledkezett" a bocsánatkérésről." nol.hu

Bővebben...
 
Dabason is megjelentek az árvízi homokzsákok

dabasiarvizSáriban az 5-ös főút alatt átfolyó patak vízszintje az elmúlt napoban olyan mértékben megemelkedett, hogy néhány lakóházat közvetlenül fenyegetett. A vízszint emelkedés oka állítólag a patak vízgyűjtő területén elvégzett beavatkozás és a korábbi nagy mennyiségű csapadék együttes hatása. A víz kitörését homokzsákok lerakásával sikerült megelőzni.

 
Dabasi Horgász és Természetvédő Egyesület létrehozását tervezik Dabason
http://www.odafigyelo.hu/hirek/data/upimages/dabasi_tukor_malev_to.jpgA Mánteleki-tó (Dabasi-tó, volt MALÉV-tó) a legnagyobb értéket a dabasi térségben élők, a helyi horgászok számára jelenti, ezért az Egyesület célja a  tó megfelelő léptékű, horgászati célú hasznosítása a helyi önkormányzattal összefogva, és a dabasi régió horgászainak képviselete és érdekeik érvényesítése.
Bővebben...
 
Az ERECO mégsem építi meg
A jövő nemzedékének képviselői most tudják meg, hogy az ERECO mégsem építi meg Dabason a mega roncsfeldolgozó üzemet, kattints a videóra!

 
Tisztelt Érintettek!

A Vízügyi és Környezetvédelmi Központi Igazgatóság és az Öko Zrt. vezette Konzorcium tisztelettel meghívja Önt és munkatársait a vízgyűjtő-gazdálkodás kiemelt fontosságú problémaköreit megvitató tematikus egyeztetésekre.

Bővebben...
 
A csikk
Ebben a cikkben most kivételesen nem egy milliárdos ügyről szeretnék szót ejteni, csupán egy cigaretta csikkjéről. Az ügyek kalibere más, a mondanivalójuk azonos!
Bővebben...
 
Az Ereco adott szava
Mindenkinek megvan a véleménye arról, hogy mi minősül hazugságnak. Mindenesetre abban egyetérthetünk, hogy meglehetősen szubjektív dologról van szó… így a kedves olvasóra bízom, hogy eldöntse, vajon a következő történet egy hazugságról szól-e!
Bővebben...
 
A tárgyalás
Írta: Lengyel Gergely


„Van fogalmad róla, mennyire rettegnek a zsarnokok az elnyomottaktól? Mind tisztában vannak vele, hogy előbb-utóbb lesz egy az áldozataik között, aki feláll és visszavág.”
Joanne Kathleen Rowling

Bővebben...
 
Valódi tiszta vizet a pohárba!
Attól tartok, nem az utolsó rész
Írta: Lengyel GergelyNagyon örülök annak, hogy az utóbbi időben egyre jobban próbálnak figyelni az emberek az egészségükre! Sajnos azonban azt kell tapasztalnom, hogy olyanok is hirdetik az elméleteiket, akik nem rendelkeznek megfelelő ismeretekkel a témában! Persze sok esetben a saját hasznuk növelése sarkallja őket a nem megfelelő minőségű információk terjesztésére, sok esetben ők maguk is csak a félretájékoztatás áldozatai. Nekem nem tisztem eldönteni, hogy ki melyik táborhoz tartozik, én csak segíteni szeretnék a hiteles információra éheseknek!
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL