Válassz témakört!

..Egyesületünk jogosult a ..személyi jövedelemadóból ..származó 1 % fogadására, ..köszönettel veszünk minden ..támogatást
fAdószámunk:
f18697328-1-13
Bankszámlaszámunk:
f10103829-47338400-01000006

 

A PATRIÓTA oldalai

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Dabasi webkamera

Szent István tér

Fazekas remekek
a múlt századból

Kisgyerek Alapítvány TájházKisgyerek Alapítvány Tájház
Dabas, Lakos dr. u. 29.
www.tajhaz.eu

Nézze meg felülről!
Közélet
Az ERECO levele
Levél az Ereco Hulladékfeldolgozó Rt. gazdasági igazgatójától


A tervezett fémhulladék-feldogozó és veszélyeshulladék-kezelő üzem kapcsán írott cikkek kapcsán levelet kaptunk az ERECO-tól.

Bővebben...
 
Közlemény

Az ERECO Zrt. nagy kapacitású fémhulladék-feldolgozó és veszélyeshulladék-kezelő üzem (autóroncs daráló) létesítését tervezi Dabas közigazgatási területén belül.
A polgármester érdemi információk ismerete és a lakosság tájékoztatása nélkül kívánta lehetővé tenni a beruházást, azonban a képviselő-testület a Dabasi Lokálpatrióta Egyesület képviselő csoportjának nyomására a döntést elhalasztotta.

Bővebben...
 
Miről hallgat a dabasi polgármester?

2008. április 28-án olyan anyagot terjesztett a polgármester a képviselő-testület elé, aminek elfogadása egy óriás léptékű, bizonytalan következményekkel járó üzem létrehozását tette volna lehetővé, és visszafordíthatatlan változást okozott volna Dabas életében.

A polgármester a beruházóval és annak képviselőivel több alkalommal személyes egyeztetésen vett részt, a dafis képviselők még egy hasonló üzemet is meglátogattak, így nem csak a polgármesternek, de a dafis képviselőknek, esetleg a DAFI közeli vállalkozóknak minden információ rendelkezésre állt, állhatott az üzemmel kapcsolatosan.

DE A POLGÁRMESTER EGYETLEN SZÓT SEM SZÓLT!

Bővebben...
 
Összenőtt, ami összetartozott
Az titokzatos offshore cég címére költözött a Dabas Castrum Kft.

2003-ban, azaz öt éve írtunk először a SPAR néven elhíresült, városfejlesztésnek álcázott ingatlan fejlesztésről. Micsoda egy cirkusz volt, a kézzelfogható, legnyilvánvalóbb dolgokat is nekünk kellett az önkormányzat helyett bizonygatnunk, az információkat az újságunkban a dabasiak számára közzétennünk.

Bővebben...
 
Ünnepeink

Érdektelenség a városi rendezvényeken

Az elmúlt évekhez képest is megrendítően kevesen vettek részt az 1848-as márciusi események évfordulójára rendezett városi megemlékezésen. A Szent István téren megjelent "tömeg" nagyjából száz-százhúsz érdeklődő, melynek nagy részét a műsor szervezői, a fellépők és a megjelent külföldi delegációk képviselői adták, látható a mellékelt képen.

marcius15.jpg

A felvétel a városházán elhelyezett web kamera képét mutatja az ünnepségről 2008. március 15-én délelőtt 10:21:48-kor.

Bővebben...
 
Karatekutya: költségvetés

A testületi munka legnehezebb része hallgatni ismétlődő, üres, önigazoló mondatokat. Például amiket egy költségvetés elfogadása előtt muszáj a polgármesternek elmondani, hogy legalább a látszatot fenntartsa. De a számok, az önmagukkal összevetett korábbi ígéretek magukért - és ellene -beszélnek.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL